Bij WTC De Moese Trappers willen we onze deelnemers een top ervaring bezorgen.  Naast een prachtig parcours bieden we je nog een pak meer troeven. 

Geen uitvluchten meer, we zien je graag op 6 november 2022!

ruime parking Moese VTT

Ruime parking

Wij hebben een zeer ruime parking voor honderden wagens.  De parking ligt direct aan onze inschrijvings- en startplaats.  Aankomen, inschrijven en starten dus, terwijl jouw wagen veilig geparkeerd staat.


* parkeren gebeurt wel op eigen verantwoordelijkheid / risico

kleedkamers

Kleedkamers voorzien

Je omkleden voor of na de rit hoeft niet buiten in de kou of in jouw wagen.  Wij voorzien kleedkamers waar je in alle rust je helemaal kan klaarmaken of terug omkleden nadien.

bepijlde MTB tocht Moerzeke

Volledig bepijlde parcours

Geen gedoe met de weg zoeken of verkeerd rijden.  Wij zorgen voor een perfect afgepijld parcours.  Daarenboven rijden we zelf het parcours meerdere keren af, mocht er toch een snoodaard ergens een pijltje verwijderen, dan zetten we dit direct recht!

Bevoorrading

Op alle afstanden voorzien wij bevoorrading.  Even energie bijtanken met een vers stukje fruit, een zoet stukje gebak of een energiedrankje.  Bij de bevoorradingstops plaatsen we ook de nodige nadars om je fiets even veilig weg te zetten. 

pechdienst

Pechdienst

Bij de inschrijving krijg je een kaartje mee met het nummer van onze pechdienst.  Op het parcours wordt er regelmatig aangeduid in welke pechzone je bent. 

Pech?  Bel onze pechdienst en we komen er aan. 

Misschien kan het snel ter plaatse worden hersteld, indien niet, dan nemen we jou en jouw fiets terug mee naar de startplaats.

afspuitplaats karcher hogedruk

Afspuitplaats

Toch even wat modder of het eerste vuil van je fiets verwijderen?  Op onze afspuitplaats kan je direct aan de slag.

warme douches

Warme douches

Wat is er heerlijker na een mooie herfstrit dan een warme douche?  In onze douches kan je jezelf opfrissen om daarna in onze gezellige kantine een drankje te nuttigen of fris huiswaarts te keren.

kantine cafetaria

Drankje achteraf

Na de inspanning: de ontspanning.  In onze cafetaria / kantine kan je terug herbronnen.  Kou gehad?  We hebben warme dranken & verse soep, maar uiteraard ook frisse pintjes, een goede trappist en voor de hongerige magen ook wat lekkers.