Parcours Moese VTT

Een prachtige rit, heel mooi bepijld en leuke bevoorrading onderweg. Na de rit mogelijkheid om fietsen af te spuiten en een goeie douche te nemen. Super organisatie!
Marcel Vereecken
Dendermonde

De parcours van de Moese VTT gaan door de prachtige natuur tussen Schelde en Durme.  Er is keuze tussen verschillende afstanden: 18km, 30km of 48km.  Alle afstanden zijn steeds berijdbaar – in alle weersomstandigheden.

Afhankelijk van de gekozen afstand rijd je door Kastel, Moerzeke, Hamme, Dendermonde, Grembergen,…  Je rijdt op en naast de dijken van de Durme en de Schelde, doorkruist de bossen en zelfs een heus écht MTB parcours!

Wij zorgen voor duidelijke afbakening en bepijling.  Onderweg hebben wij bevoorrading om je terug van energie te voorzien en jouw dorst te lessen.

Pech onderweg?

Bij inschrijving ontvangt u een kaartje met het nummer van de PECHDIENST.  Heb je een technische of mechanische panne?  Bel ons en wij komen langs met onze depannagewagen.  Indien we je niet ter plaatse kunnen helpen, nemen we jou én fiets mee naar de startplaats.